Oldal kiválasztása

Az Instagram-lányok titkos élete Milyen tehetségekből is lehetne a tökéletes Instagram-bigét összefoltozni…

Szerző: | márc 19, 2019

Kénytelen-kelletlen Instagramozok csak, mert a komoly vizuális fókusz valahogy nekem nem elég komoly. Én inkább gyakorlatias „csináló” típus vagyok, és sokkal inkább írok vagy beszélek, mint csak „látszok szépen a fényben” (Wellhello örökre belopta magát a szívembe ezzel a tragikomikus nótájával:)). Viszont mindig elámulok, hogy nem-kevesen ebből a csücsöri-pucsitós fogyi-tea szorongatásból elképesztő influencer-karrierre (nem bírom röhögés nélkül, sorry!) tettek szert.

„Peeeersze Eszter, te csak irigy vagy – ha neked is ilyen hátsófeled lenne, te is ebből élnél…!”

Ha 3 fejem lenne, akkor se, soha, kikérem magamnak! Halkan írom, mert ronda dolog, de lenézem őket, igen – léhűtő opportunisták, akik történetesen szerencsés genetikával és/vagy elég rugalmas erkölcsökkel születtek ahhoz, hogy hapsikkal finanszíroztassák a kozmetikai beavatkozásaik tömkelegét, hogy napi egyszer meg-megvillantsanak valami totálisan mű illúziót! Ccöö…

…tényleg csak ennyi kellene?!
Mármint: léha csini butuskákból azért van bőven-bőven, mégis csak kevesen jutnak fel az Insta-Premier-Ligába, ahol az alig-ruha és a bödön-rózsa szagolgatás USD-t ér.

Gondolatban el-frankensteinkedtem magam

Vajon milyen tehetségekből is lehetne a tökéletes Instagram-bigét összefoltozni.
És elámultam… mert ez egy komoly figura lett!

Elengedhetetlen neki egy Élsportoló – hiszen nincs megállás, göngyölíteni kell az életet, hogy legyen tartalom. Nyilván nem elég minden nap a különböző színű ágyneműben hemperegni – vadászni kell fotózási helyszínt, ötletet, flamingós úszógumit. Folyton a toppon kell lenni fotó-technikailag. Meg sminkből és divatból. Szoli kell, szempilla, injekció… Ha még nem megy jól a photoshop, edzeni is muszáj. Vagy éhezni. Hustle, Baby!

Göncök kellenek, trendik-dögösek és lehetőleg ingyen – be kell puncsolni boldog-boldogtalannál, hogy “működjünk együtt”. A konkurenciával bájolgás is fontos állítólag, mert a törtető Versenymérnök-fajtát kiveti magából az egyen-buxák szilikon-kasztja. Itt egy Kapcsolatépítő muszáj lesz, leginkább talán egy Csí-Koordinátornak veszi hasznát, hogy ne legyen fölös cicaharc.

Ez egy relative magányos biznisz, mert bár nézettségért küszködik szegény pára 0-24ben, mégsem találkozik senkivel igaziból. És ritka, hogy alkalmazottja legyen, tehát a munka kreatív és produkciós és promóciós része is az övé – muszáj valamilyen Gondolkodó, talán egy Stratéga a koncepció kifundálásához. Az autentikusság a hívők megtartásának a kulcsa – random szelfikből nincs Maldív, csak a járda-szigetekig ér a repjegy… 

És ha mindezt megfejeljük egy csillogni vágyó VIP-pel, amit kihagytam, mert evidens, az a beugró-kritérium: minimum 1db hiteles, 10/10es testrész! Szemgolyó, bal könyök vagy kulcscsont is elég, ha hibátlan (a szög és a megvilágítás).

Szóval ennyi. Ennyi MINDEN! Huh. Lassan leborulok előttük. Ez semmilyen szemszögből nem semmi…!

Ennyi tehetséggel viszont azért szégyelljék magukat, mert nem teszik magasabbra a lécet a fényben-szépen-látszásnál ;-P